Eines de l'usuari

Eines del lloc


endevina-la_cfas

MAIG 2024MAIG 2023

25 de maigEns plau anunciar-vos que el proper dijous 25 de maig el CFA Vallès participarà en la 2a edició del concurs Endevina-la! CFAs que ha estat organitzat pel nostre centre conjuntament amb la resta de centres del Vallès Oriental i Maresme (11 centres participants en total).

El curs passat el grup de cinc alumnes del nostre centre va assolir la 3a posició en demostrar el seu enginy i creativitat en la resolució d’enigmes i jeroglífics de manera col·laborativa.

Enguany, el repte és una mica diferent. Els/Les representants del CFA Vallès, que van obtenir les puntuacions més altes en el nostre Endevina-la 22 23, hauran de resoldre 15 preguntes sobre cultura catalana: literatura, història, gastronomia, música… mitjançant un kahoot. El ritme, per tant, serà trepidant i la compenetració de cada grup marcarà la diferència.

L’equip del nostre centre participarà des del CFA Vallès des d'on ens connectarem online amb la resta de centres per a la competició.

Us convidem a assistir-hi tot i fent servir el codi QR del cartell el proper dijous 25 de maig a les 18:00h.

L'emoció està servida! Tornarà a pujar al podi el CFA Vallès?

Bases del concurs Endevina-la CFAs 2023JUNY 2022

02 de juny

Voleu gaudir de l'Endevina-la! CFAS en diferit? Cliqueu AQUÍ.Ens plau anunciar-vos que el proper dijous 02 de juny el CFA Vallès participarà en la 1a edició del concurs lingüístic Endevina-la! CFAs que ha estat organitzat pel nostre centre conjuntament amb la resta de centres del Vallès Oriental i Maresme (11 centres participants en total).

Un grup format per 5 alumnes de la nostra escola que van obtenir les puntuacions més altes en el nostre Endevina-la! CFA Vallès mesurarà el seu enginy, creativitat i rapidesa resolent enigmes i jeroglífics de forma conjunta i s'enfrontarà a 10 grups de 5 alumnes de cada un de la resta de centres de manera simultània mitjançant videoconferència.

En Màrius Serra farà la presentació de l'acte i donarà el tret de sortida de la competició amb el primer enigma que hauran de resoldre els grups.

Us convidem a assistir-hi tot i clicant en el següent enllaç de zoom meetings, AQUÍ, el proper dijous 02 de juny a les 18:00h.

L'emoció està servida! Serà el CFA Vallès el centre de persones adultes més enigmàtic?Bases ENDEVINA-LA! CFAs - juny 22

És notícia al diari digital SomGranollers i SomVallès

És notícia al diari digital puntvallès.com

Web de l'escriptor Màrius Serra qui farà la presentació a l'acte i llançarà el primer enigma del concurs.endevina-la_cfas.txt · Darrera modificació: 17/05/2024 21:06 per montse