Eines de l'usuari

Eines del lloc


2016



]]

Per a conèixer més informació sobre el procés de preinscripció, els continguts, convalidacions i exempcions i d'altres aspectes de la convocatòria, cliqueu AQUÍ.




NOVEMBRE 2016

Per a més informació sobre aquestes malalties i sobre La Marató 2016, cliqueu AQUÍ.


Benvolguts/des alumnes,

Ara fa dos de anys de les últimes eleccions al nostre Consell Escolar i, per tant, s'escau la renovació parcial dels seus membres.

Aquests primers dies del mes de novembre i fins al dijous 15 de desembre, quan constituirem el nou Consell, portarem a terme el procés electoral.

Tota la comunitat educativa forma part d'aquest procés i, per això, tots i totes estem cridats/des a participar-hi; qui ho desitgi, com a candidat/a a formar part del Consell i, evidentment, a la votació de les persones que ens representin.

Per a més informació sobre tot el procés cliqueu AQUÍ.


OCTUBRE 2016





Orientació i vacants

Per a orientació i vacants del Curs de preparació de les proves d'accés a CFGS i d'accés a la universitat, cliqueu AQUÍ.

Per a orientació i vacants sobre els ensenyaments de GES (Graduat en Educació Secundària) i CAM (Curs d'Accés directe a CFGM) cliqueu AQUÍ.

Per a orientació i vacants sobre els ensenyaments de Llengua castellana, Llengua catalana i Formació instrumental, AQUÍ.

Per a orientació i vacants sobre els ensenyaments d'Informàtica i Llengua anglesa, AQUÍ.

Per a informació general sobre els diferents ensenyaments i cursos, sobre l'expedició de certificats i la recollida de títols cliqueu AQUÍ.



14 de setembre

Per a orientació i vacants del Curs de preparació de les proves d'accés a CFGS i d'accés a la universitat, cliqueu AQUÍ.

La informació sobre l'orientació i les vacants de la resta d'ensenyaments es publicarà en aquest lloc web la setmana vinent.



Inici del curs 2016/2017 Cliqueu AQUÍ per conèixer quan començareu el vostre curs.



2016.txt · Darrera modificació: 28/05/2024 12:12 per montse