Eines de l'usuari

Eines del lloc


jordi_llavina_ens_visita_-_sant_jordi_24

PER SANT JORDI 2024

.

De ben jove, havia plegat avellanes i collit raïm. Per molt que em renti les mans, per molt que em fregui les ungles i me les netegi de la terra del tros i del suc que tant enllamineix les vespes, aquest rastre d'olor no se me n'anirà mai del cor ni de la pensa.

Jordi Llavina visita el CFA Vallès per presentar a Granollers el seu últim llibre, Proses de l’entreclaror.

L’acte tindrà lloc dimarts 16 d’abril a les 18:00h en la sala d'actes.

L'activitat ha estat organitzada pel nostre centre en el marc de la celebració de Sant Jordi a què està convidat tot l'alumnat i a què poden assistir, també, totes aquelles persones que vulguin conèixer l'autor i la seva última obra i debatre amb ell sobre el seu procés creatiu en prosa i en poesia.

Amb Proses de l’entreclaror, Jordi Llavina -escriptor, poeta, crític literari, periodista cultural i docent- reprèn la seva obra en prosa, a cavall de la ficció i la literatura del jo. El seu darrer llibre de poemes, Un llum que crema, va ser Premi Carles Riba 2022.

AQUÍ, podreu fer un tast del llibre Proses de l’entreclaror (2023), amb tres de les narracions que conté amb la locució de l'autor.

AQUÍ, veureu l'entrevista a MÉS_324 de Xavier Graset arran de la publicació de Proses de l’entreclaror.

AQUÍ, llegireu un article d’opinió d’Ignasi Aragay al diari ARA: “Llegir caminant: és possible”.

Us hi esperem!

Cliqueu AQUÍ per conèixer la resta d'activitats programades per celebrar Sant Jordi 2024.jordi_llavina_ens_visita_-_sant_jordi_24.txt · Darrera modificació: 18/04/2024 00:30 per montse