Eines de l'usuari

Eines del lloc


paraules_sobre_vidre-_sant_jordi_24

PER SANT JORDI 2024

Lletres d'aigua. Paraules sobre vidre

Per segon any consecutiu, el nostre alumnat de CATALÀ ha format un escamot literari per omplir els vidres d'edificis emblemàtics de Granollers de literatura i d'aigua.

Hem participat en Paraules sobre vidre, un projecte impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, Gran Centre, les Biblioteques de Granollers i l’Ajuntament, i hem escrit versos i fragments literaris sobre els vidres de Cinemes Edison, Museu de la Tela, Teatre Auditori de Granollers, Museu de Granollers, L’Adoberia, Centre Vallès, GraJove, Can Pedrals, Can Jonch i Servei Local de Català.

La temàtica d’aquest any ha estat l’aigua que en l’actual context de sequera es fa notar com a element imprescindible i que en la literatura és un element simbòlic i inspirador.

AQUÍ, el reportatge de VOtv, Granollers torna a escriure ‘Paraules sobre vidre’ en edificis i aparadors per Sant Jordi on el nostre escamot literari entra en acció.

Cliqueu AQUÍ per conèixer la resta d'activitats programades per celebrar Sant Jordi 2024.paraules_sobre_vidre-_sant_jordi_24.txt · Darrera modificació: 18/04/2024 00:28 per montse