Eines de l'usuari

Eines del lloc


sant_jordi_2023

Com a part de la celebració de la Diada de Sant Jordi, us convidem a participar en el concurs literari que enguany se centra en la creació d'un poema molt breu anomenat haiku.

Es tracta d'un poema d'origen japonès ben especial perquè està format només per tres versos amb què es vol captar un moment de la vida quotidiana per fer patent un sentiment.

Us reptem a capturar un instant i que el compartiu amb la resta de la comunitat educativa des de l'11 fins al 17 d'abril.

Els tres haikus més reeixits de cada categoria rebran un premi i tot l'alumnat participant una rosa durant la celebració de la Diada.

A continuació trobareu les bases del concurs, les instruccions per compartir el vostre haiku i per triar un emoji que descrigui el sentiment que voleu transmetre.

Llegiu les BASES DEL CONCURS DE HAIKUS 2023 per conèixer què heu de fer per participar-hi.

Cliqueu AQUÍ per saber com publicar el vostre haiku.

A més, el vostre professorat us explicarà amb més detall el funcionament del concurs; demaneu-li qualsevol dubte que pugueu tenir.

Bona captura de moments!20 d'abril

Per conèixer els guardonats i les guardonades del concurs literari de creació de haikus i del concurs lingüístic Endevina-la, cliqueu |AQUÍ.

Felicitats!

sant_jordi_2023.txt · Darrera modificació: 04/05/2023 19:57 per montse