Eines de l'usuari

Eines del lloc


vacants_eib_23_24

VACANTS OCTUBRE 23: ALFABETITZACIÓ (CFI), CATALÀ O CASTELLÀ

Sol·licitud de vacant presencial amb cita prèvia

A partir del dia 02 d'octubre, podeu sol·licitar una vacant per a un o dos ensenyaments en el nostre centre de manera presencial mitjançant cita prèvia tot i seguint les següents instruccions:

1 Demaneu cita prèvia:

- Telefònicament mitjançant un d'aquests telèfons:

* ☎ 93.849.98.88

* ☎ 93.842.68.24

- Presencialment en la recepció del Centre Vallès.

- Per correu electrònic al coordinador de l'ensenyament alexis.martinez@cfavalles.org on especifiqueu quin ensenyament us interessa i indicant el vostre nom i un telèfon de contacte.2 Presenteu-vos al centre a l’hora exacta en què se us ha citat. Si no sou puntuals, no us podrem atendre i haureu de tornar a demanar una altra cita prèvia.

Per fer la sol·licitud de vacant només ha d'assistir la persona sol·licitant, a no ser que necessiti d'una persona intèrpret per poder comunicar-se.3 Porteu original i fotocòpia de la següent documentació i emplenats i signats el full de sol·licitud i el full d'acollida:

Full sol·licitud de vacant 23 24 que heu de portar emplenat i signat.

Full d'acollida 22 23 que heu de portar emplenat i signat.

Si teniu dubtes sobre algun punt a emplenar, l'orientador/a us ajudarà durant la cita prèvia.

Consulteu la documentació addicional que pot ser necessària segons quin sigui l'ensenyament que vulgueu cursar o si sou menors, AQUÍ.

Tingueu en compte que si no porteu tota la documentació no podreu completar la sol·licitud de vacant.4 En alguns casos haureu de realitzar una prova breu per conèixer quin és el vostre nivell.5 En cas de haver-hi una vacant que pugueu ocupar immediatament, se us oferirà al final de la cita prèvia. Si no és així, entrareu a la llista d'espera i se us avisarà quan n'hi hagi perquè confirmeu la matrícula i us incorporeu al curs.6 Haureu de confirmar la matrícula seguint les instruccions que us farem arribar un cop hi hagi una vacant.vacants_eib_23_24.txt · Darrera modificació: 29/09/2023 03:22 per montse