Eines de l'usuari

Eines del lloc


gust_per_la_lectura

Abril 2023

L'alumnat dels grups de GES i CAM ha llegit l'obra de teatre L'heroi de Santiago Rusiñol; l'ha analitzat i ha discutit el seu argument, els personatges, els missatges implícits i el gènere dramàtic. Finalment, en grup, han elaborat diferents produccions audiovisuals.

Podeu gaudir de les cinc més reeixides que participaran en el concurs El gust per la lectura d'enguany tot i clicant en el títol.

Bona feina i molta sort!
Abril 2022

L'alumnat dels grups de GES 1, GES 2 i CAM ha llegit Momo de Michael Ende, l'ha analitzat i ha discutit sobre el seu argument, els personatges i el gènere fantàstic. Finalment, ha exercit de booktuber en realitzar una crítica audiovisual sobre la novel·la.

Podeu gaudir de les tres crítiques més reeixides que participaran en el concurs El gust per la lectura d'enguany.

Molta sort!
Abril 2021

Des del Servei de Suports i Recursos Lingüístics ens han comunicat que el Jurat del XXVI concurs El Gust per la Lectura 2020-2021 ha seleccionat, com a finalista de la categoria E, un dels treballs presentats pel nostre centre: L'expedició del doctor Balmis 2, dels/de les alumnes de GES 2 Jose Félix Díaz, Zineb El Yaagoubi, Susana de la Calle i Vanessa Graneros.

Enhorabona a tots/es quatre!

I enhorabona a Xavier Olmeda i Laura Ballús, el professorat que els ha guiat i assessorat per dur-lo a terme! I a Jordi Boldú, el coordinador de l'activitat!

El dia 16 de juny es desvetllaran els treballs guanyadors. Us desitgem molta sort!

A continuació podeu veure el vídeoblog finalista, L'expedició del doctor Balmis del grup 2.

GRUP FINALISTA GES 216 de juny de 2021

Gala de lliurament de premis 2021: El gust per la lectura

Atenció al minut 42:5510 de setembre 2021

PREMI PRIMERS FINALISTES - EL GUST PER LA LECTURA 21

En el marc de la Setmana del Llibre en Català, el nostre centre va ser convidat a assistir a la cerimònia de lliurament de premis del concurs literari El gust per la lectura 21 de què un grup de GES 2 va resultar primer finalista en la convocatòria del curs 20 21.

En Jordi Boldú, coordinador del programa El gust per la lectura del CFA Vallès, va rebre en nom de l'alumnat i del centre el reconeixement, els certificats que ens hi acrediten i els premis per als/a les participants.

Una vegada més, ENHORABONA!

gust_per_la_lectura.txt · Darrera modificació: 29/04/2023 20:19 per montse