Eines de l'usuari

Eines del lloc


gust_per_la_lectura

Des del Servei de Suports i Recursos Lingüístics ens han comunicat que el Jurat del XXVI concurs El Gust per la Lectura 2020-2021 ha seleccionat, com a finalista de la categoria E, un dels treballs presentats pel nostre centre: L'expedició del doctor Balmis 2, dels/de les alumnes de GES 2 Jose Félix Díaz, Zineb El Yaagoubi, Susana de la Calle i Vanessa Graneros.

Enhorabona a tots/es quatre!

I enhorabona a Xavier Olmeda i Laura Ballús, el professorat que els ha guiat i assessorat per dur-lo a terme! I a Jordi Boldú, el coordinador de l'activitat!

El dia 16 de juny es desvetllaran els treballs guanyadors. Us desitgem molta sort!

A continuació podeu veure el vídeoblog finalista, L'expedició del doctor Balmis del grup 2, i també la resta de treballs presentats que han estat uns contrincants ben difícils.


. ALUMNAT PARTICIPANT CAM

Cliqueu a cada imatge per veure la corresponent ressenya audiovisual

..

GRUPS PARTICIPANTS GES 2

Cliqueu a cada imatge per veure el corresponent vídeoblog.

..10 de setembre 2021

PREMI PRIMERS FINALISTES - EL GUST PER LA LECTURA 21

En el marc de la Setmana del Llibre en Català, el nostre centre va ser convidat a assistir a la cerimònia de lliurament de premis del concurs literari El gust per la lectura 21 de què un grup de GES 2 va resultar primer finalista en la convocatòria del curs 20 21.

En Jordi Boldú, coordinador del programa El gust per la lectura del CFA Vallès, va rebre en nom de l'alumnat i del centre el reconeixement, els certificats que ens hi acrediten i els premis per als/a les participants.

Una vegada més, ENHORABONA!

gust_per_la_lectura.txt · Darrera modificació: 18/09/2021 11:56 per montse