Eines de l'usuari

Eines del lloc


sant_jordi_2018

SANT JORDI 2021

Bel Olid: vida i obra - Mur col·laboratiu elaborat per l'alumnat de GES 2.

Asteric Agents - Enllaç amb una breu biografia literària de l'autora i amb ressenyes dels seus llibres. S'han de destacar els que ha estat treballant el nostre alumnat: Feminisme de butxaca; A Contrapèl; Les heroïnes contraataquen i Follem.Podeu admirar els díptics en format digital clicant AQUÍCONCURS LITERARI SANT JORDI 2021

SANT JORDI 2020

Per conèixer els resultats dels diferents certàmens organitzats per Sant Jordi: el concurs literari de haikús a Instagram; el punt de llibre triat per acompanyar les roses per als/a les participants i el concurs d'enigmes Endevina-la, cliqueu AQUÍ.

A l'inici del curs vinent ens reunirem amb l'alumnat guanyador per a fer un lliurament de premis com cal. De moment, us donem l'enhorabona, així com a tot l'alumnat participant que va fer difícil la tria.

CONCURS LITERARI SANT JORDI 2020

SANT JORDI 2019MONTSE BARDERI ENS VISITA

Des del programa Autors a les Aules ens han ofert, un any més, la possibilitat que el nostre alumnat entri en contacte directe amb una escriptora i hi estableixin un diàleg al voltant dels seus llibres i d’altres temes relacionats amb el fet literari com l’ofici d’escriure, el procés de creació o el món editorial.

Amb la visita de la Montse Barderi, una escriptora amb interès en la filosofia, el periodisme i els estudis de gènere i comissària de l'any Teresa Pàmies, podrem posar en pràctica la nostra capacitat de diàleg al voltant del fet literari i endinsar-nos i conèixer el procés creatiu d'aquesta autora i la seva visió femenina i feminista.

AQUÍ podeu visitar el lloc web Montse Barderi amb notícies i informacions sobre la seva obra i, en particular, sobre Dones úniques, el llibre en què hem estat treballant.

Montse Barderi: "Cal que reivindiquem les nostres dones"

Montse Barderi (@montsebarderi) · TwitterCONCURS LITERARI SANT JORDI 2019

SANT JORDI 2018

CONCURS LITERARI SANT JORDI 2018

INTERCANVI DE LLIBRES AL CFA VALLÈS

Des del 17 fins al 27 d'abril, el nostre centre comptarà amb un punt d‘intercanvi de llibres al 2n pis.

S’hi podran donar llibres que ja hem gaudit i que considerem que poden agradar alguna altra persona i agafar aquells que ens semblin interessants.

Podeu fer-ho lliurement i no és obligatori deixar-hi un exemplar per emportar-nos un altre. Només cal que es tracti d’una novel·la o llibre de lectura i que es trobi en bon estat.

D’aquesta manera, donarem una nova vida a les nostres lectures.


EN PEP ALBANELL ENS VISITA

CONCURS LITERARI SANT JORDI 2018

SANT JORDI 2017

REVISTA SANT JORDI 2017

Premiats i premiades - Concurs literari i concurs portadesTot l'alumnat participant en el concurs literari i en el de cartells rebrà el diploma de participació i el regal d'una rosa.

Coneixerem l'alumnat guanyador de cada categoria, qui rebrà un exemplar del recull d'obres participants i un val de llibres com a premi.

Acabarem la celebració amb un berenar al pati.

Us hi esperem!

Concurs literari

Bases Concurs literari Sant Jordi 2017

Concurs cartells

Bases Concurs cartells Sant Jordi 2017Sobre Albert Forns

Entrevista a Albert Forns al diari ARA.CATSANT JORDI 2016

SANT JORDI 2015

OBRES PREMIADES

A continuació hi trobareu els fragments inicials de les obres premiades en el concurs de relats i poesia d’enguany.

Després de cada fragment apareix el número de pàgina de la Revista de Sant Jordi on podreu gaudir de la resta del relat, i al final d'aquesta pàgina hi ha l'enllaç a la revista.

A més de les obres premiades, a la Revista de Sant Jordi trobareu TOTS els relats i poemes que han participat en aquesta VII edició del concurs literari, així com totes les obres participants en el concurs de portades.


revista_2015.pdf


sant_jordi_2018.txt · Darrera modificació: 11/04/2021 20:06 per montse