Eines de l'usuari

Eines del lloc


sant_jordi_2018

SANT JORDI 2022

CELEBRACIÓ SANT JORDI 22

El lliurament de premis del concurs literari Microcontes sobre sentiments i del concurs lingüístic Endevina-la tindrà lloc aquest divendres a les 11:00 a la sala d'actes del CFA Vallès.

L'alumnat que no pugui assistir-hi presencialment podrà participar en l'acte des de casa tot i clicant en el següent enllaç, AQUÍ.

Tot l'alumnat que hagi participat en el concurs literari tindrà una rosa que podrà recollir en finalitzar la sessió, de 12:00 a 13:00 (alumnat del matí) i de 16:00 a 17:00 (alumnat tarda-vespre).

Els/Les participants en el concurs Endevina-la que hagin encertat la meitat dels enigmes, tindran un obsequi que podran recollir en el mateix horari.

Us hi esperem, precencialment o virtual! Bon Sant Jordi!


OBRES PARTICIPANTS Concurs literari microrelats sobre sentiments - Sant Jordi 2022

Categoria 1: CFI 1

Categoria 2: CFI 2, CFI 3, CAT 1 i CAST 1

Categoria 3: CAM, GES 1, CAT 2, CAST 2 i CAST 3

Categoria 4: ANG, COMP, CFGS, MG25/45 i GES 2VISITA A LA BIBLIOTECA 2022INTERCANVI DE LLIBRES 2022EXPOSICIÓ DÍPTICS COMPETIC 2022JOAN PINYOL ENS VISITA


JOAN PINYOL i GLOPS

GLOPS és l'obra de microficció en què se centrarà la xerrada. Us recomanem la lectura dels seixanta-tres microcontes i us animem a fer-nos saber quin és el que us ha atrapat en especial.

Podeu enviar-nos les vostres impressions en format microimpressió, des d'una paraula fins a 50, mitjançant el formulari que trobareu clicant en l'enllaç que trobareu a continuació. Publicarem aquelles que siguin més reeixides i també les hi farem arribar a l'autor.

Sobre GLOPS

Nota de premsa: Joan Pinyol publica Glops. Editorial Persépolis.

Vídeo presentació de GLOPS pel seu autor.

Sobre JOAN PINYOL i la seva OBRA

Joan Pinyol a l'Associació d'escriptors en llengua catalana (AELC): biografia, premis, obra, etc.

Obra Joan Pinyol a l'AELC

Blog La bona confitura: microrelats sobre el setge de 1714CONCURS LITERARI SANT JORDI 2022

SANT JORDI 2021

ANUNCI PREMIS SANT JORDI

Benvolgut alumnat,

La celebració de Sant Jordi d’enguany la farem de manera virtual.

Així, l’anunci d’obres premiades del Concurs de microrelats i microassaigs 2021 i dels/de les guanyadors/es del concurs lingüístic Endevina-la tindrà lloc divendres 23 d’abril a les 10:00h del matí a la sala d’actes i només els grups que tinguin classe en aquesta franja horària hi assistiran de manera presencial.

La resta d’alumnat esteu ben convidat a participar-hi des de casa tot i clicant al següent enllaç a l’hora indicada:

A continuació, els/les guardonats/ades d’ambdós concursos haureu de venir al centre per recollir el vostre premi en l’horari següent:

Grups del matí: d’11:00h a 12:00h

Grups de la tarda: de 16:00h a 17:00h

A més, tots i totes els/les participants en el concurs literari tindreu una rosa esperant-vos en aquest mateix horari.

I tot l’alumnat participant en el concurs Endevina-la amb un mínim de respostes correctes rebreu un obsequi per la vostra participació i destresa també en aquest horari.

Us hi esperem!


ENHORABONA!

OBRES PREMIADES DEL CONCURS LITERARI I ALUMNAT GUANYADOR DE L'ENDEVINA-LAXERRADA EN ANGLÈS: FEMINISM AND BRITISH WRITERS

Per Sant Jordi 2021, l'alumnat dels ensenyaments d'anglès participarà en una xerrada en aquesta llengua sobre escriptores britàniques, el seu procés creatiu i les seves dificultats per dedicar-se a l'escriptura.

Si ets alumne/a dels nostres cursos d'anglès i vols participar-hi, clica en el següent enllaç per apuntar-t'hi:
TALLER eBIBLIO

Per San Jordi 2021, l'alumnat dels grups d'ANGLÈS 2A, ANGLÈS 3A, GES 1 i GES 2 realitzarà un taller sobre el préstec gratuït de llibres electrònics impartit per la Sofia Möller de la biblioteca Can Pedrals de Granollers.

En cursos anteriors hem potenciat l'intercanvi de llibres entre els membres de la comunitat educativa. En el Sant Jordi d'enguany, l'objectiu és conèixer el funcionament d'aquest servei de préstec que ofereixen les biblioteques públiques i que ens permetrà gaudir tant d'obres de ficció en narrativa, poesia, teatre i còmic, com de no-ficció. També podrem accedir des de casa a revistes, pel·lícules, concerts…

Per Sant Jordi 2021, accés electrònic a la lectura!EXPOSICIÓ DÍPTICS COMPETIC

Podeu admirar els díptics en format digital clicant AQUÍ


BEL OLID ENS VISITA

Bel Olid: vida i obra - Mur col·laboratiu elaborat per l'alumnat de GES 2.

Asteric Agents - Enllaç amb una breu biografia literària de l'autora i amb ressenyes dels seus llibres. S'han de destacar els que ha estat treballant el nostre alumnat: Feminisme de butxaca; A Contrapèl; Les heroïnes contraataquen i Follem.CONCURS LITERARI SANT JORDI 2021

SANT JORDI 2020

Per conèixer els resultats dels diferents certàmens organitzats per Sant Jordi: el concurs literari de haikús a Instagram; el punt de llibre triat per acompanyar les roses per als/a les participants i el concurs d'enigmes Endevina-la, cliqueu AQUÍ.

A l'inici del curs vinent ens reunirem amb l'alumnat guanyador per a fer un lliurament de premis com cal. De moment, us donem l'enhorabona, així com a tot l'alumnat participant que va fer difícil la tria.

CONCURS LITERARI SANT JORDI 2020

SANT JORDI 2019MONTSE BARDERI ENS VISITA

Des del programa Autors a les Aules ens han ofert, un any més, la possibilitat que el nostre alumnat entri en contacte directe amb una escriptora i hi estableixin un diàleg al voltant dels seus llibres i d’altres temes relacionats amb el fet literari com l’ofici d’escriure, el procés de creació o el món editorial.

Amb la visita de la Montse Barderi, una escriptora amb interès en la filosofia, el periodisme i els estudis de gènere i comissària de l'any Teresa Pàmies, podrem posar en pràctica la nostra capacitat de diàleg al voltant del fet literari i endinsar-nos i conèixer el procés creatiu d'aquesta autora i la seva visió femenina i feminista.

AQUÍ podeu visitar el lloc web Montse Barderi amb notícies i informacions sobre la seva obra i, en particular, sobre Dones úniques, el llibre en què hem estat treballant.

Montse Barderi: "Cal que reivindiquem les nostres dones"

Montse Barderi (@montsebarderi) · TwitterCONCURS LITERARI SANT JORDI 2019

SANT JORDI 2018

CONCURS LITERARI SANT JORDI 2018

INTERCANVI DE LLIBRES AL CFA VALLÈS

Des del 17 fins al 27 d'abril, el nostre centre comptarà amb un punt d‘intercanvi de llibres al 2n pis.

S’hi podran donar llibres que ja hem gaudit i que considerem que poden agradar alguna altra persona i agafar aquells que ens semblin interessants.

Podeu fer-ho lliurement i no és obligatori deixar-hi un exemplar per emportar-nos un altre. Només cal que es tracti d’una novel·la o llibre de lectura i que es trobi en bon estat.

D’aquesta manera, donarem una nova vida a les nostres lectures.


EN PEP ALBANELL ENS VISITA

CONCURS LITERARI SANT JORDI 2018

SANT JORDI 2017

REVISTA SANT JORDI 2017

Premiats i premiades - Concurs literari i concurs portadesTot l'alumnat participant en el concurs literari i en el de cartells rebrà el diploma de participació i el regal d'una rosa.

Coneixerem l'alumnat guanyador de cada categoria, qui rebrà un exemplar del recull d'obres participants i un val de llibres com a premi.

Acabarem la celebració amb un berenar al pati.

Us hi esperem!

Concurs literari

Bases Concurs literari Sant Jordi 2017

Concurs cartells

Bases Concurs cartells Sant Jordi 2017Sobre Albert Forns

Entrevista a Albert Forns al diari ARA.CATSANT JORDI 2016

SANT JORDI 2015

OBRES PREMIADES

A continuació hi trobareu els fragments inicials de les obres premiades en el concurs de relats i poesia d’enguany.

Després de cada fragment apareix el número de pàgina de la Revista de Sant Jordi on podreu gaudir de la resta del relat, i al final d'aquesta pàgina hi ha l'enllaç a la revista.

A més de les obres premiades, a la Revista de Sant Jordi trobareu TOTS els relats i poemes que han participat en aquesta VII edició del concurs literari, així com totes les obres participants en el concurs de portades.


revista_2015.pdf


sant_jordi_2018.txt · Darrera modificació: 11/06/2022 11:46 per montse